|  
  |  
  |  
Sök:
  |  
  |  
2018-08-17


                                               

Köpvillkor:


Priser

Samtliga priser är styckpriser ( exl.moms) för profisionella samt alla återförsäljare för oss. Priser anges i svenska kronor exklusive svensk moms.
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel samt prishöjningar.
Barn under 16 år måste ha förälders godkännande för att få handla. Vi kräver inga minimikvantiteter. 


Frakt

Fraktavgifter tillkommer på alla paket beroende vikt. Alla paket skickas via Posten eller Dhl som man kan hämta på Service point eller få det levererat till dörren direkt på företget. Alla varor upp till 10 kg kostar 120.- kr ink moms att få levererat med Dhl. 

För leverens till Finland, Norge och Damnark tillkommer svenska postens fraktpriser.
För leverans till övriga länder tillkommer frakt och ev. införselkostnader. Maila till
 vackranaglar@hotmail.com   för ytterligare information.

Leveranstid

Din beställning går alltid iväg så fort som möjligt inom 1 vecka förutom semestrar eller storhelger.Vi kontaktar dig ifall det skulle hända att det tar lite längre tid. Vårt mål är alltid att sträva efter snabb leverans. 

Sekretess

Vi skyddar alltid dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och Vackra Naglar i Sthlm följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen.

Transportskada

Alla varor kontrolleras noga innan det sänds ut. Vi ansvarar tyvärr inte för Postens slarv. Har någon gått sönder så reklameras detta till posten tack. Detta gör du genom deras hemsida. 


Betalning

Vi erbjuder tre olika betalningsalternativ - betalning via faktura,förskottsbetalning till vårt bank giro 712-5107 uppge ditt namn vid betalning eller med kort. Uppge då ditt kort nummer i kommentars fältet med nummer,giltighets tid samt de tre sista säkerhets siffrorna på baksidan av kortet. 


Förskottsbetalning

Om du inte vill betala med kontokort så kan du alltid göra din beställning och sedan betala ditt orderbelopp till Vackra Naglars´s bank giro 712-5107.Märk med ditt namn tack.
När vi har registrerat din betalning skickas din produkt i ilfart.


Ångerrätt/Öppet köp ! 

Vi strävar alltid efter att beskriva våra varor så exakt som möjligt, likaså ha så detaljerade och rättvisande bilder som möjligt, och skulle du känna att varan inte uppfyller dina förväntningar har du ångerrätt.

Vi följer de lagar och föreskrifter som finns på området, d v s lagen om konsumentskydd vid distans- och hemförsäljning, den så kallade distansavtalslagen. Även om livsmedel inte omfattas av denna lag så tillämpar vi den fullt ut ändå. Det innebär att du har rätt att inom 14 dagar från det att du erhållit varan har rätt att ångra ditt köp, du ska alltså meddela oss detta inom 14 dagar, och själv bekosta returnerandet av varorna i oskadat och oanvänt skick. Vi erbjuder då Öppet köp/Bytesrätt av varor till en annan vara men inte återbetalning samt även att du får stå för frakt för byte av varan. Special beställningar såsom beställda möbler,maskiner finns ingen ångerrätt samt man får betala en deposition på 1,000.- kr för att beställningen ska gälla. Detta för att vi inte har möjlighet att ha det på lager och tas hem speciellt för just dig.

För tydlighetens skull - vi accepterar inte åberopande av ångerrätt för redan öppnade produktförpackningar.

Vi accepterar inte heller ångerrätt för varor med bruten plombering. Ångerrätten gäller endast oanvända produkter som returneras oskadade i originalförpackning.

Levererade varor förblir Vackra Naglars egendom tills full betalning erlagts.

På grund av hygieniska skäl gäller inte ångerrätten för hudvårdsprodukter,varor som kommer i kontakt med ansikte m.m med stöd av lagen 2005:59,4:1.2.3 

El artiklar gäller 12 månaders garanti om det inte skadats vid fall eller partiklar som kommit in i maskinen.

Reklamationer meddelas senast 7 dagar vid erhållen vara. Därefter tas inga reklamationer emot då det gått för långt tid. 

Reavaror har ingen ångerrätt då det är ett erbjudande . I vissa fall reas varor ut när det är ett utgående sortiment och då gäller inte ångerrätt eller garanti.

Innan du returnerar en produkt maila gärna oss på : vackranaglar@hotmail.com
Returer ska skickas till:

Vackra Naglar i Sthlm
Brännkyrkagatan 90
117 26 Stockholm