Välkommen till Vackra Naglar i Sthlm!

  Vackra Naglar i sthlm har funnits sen 2007 började som en enkel salong i Sthlm på Söders höjder som drevs av mig Keit Klesment. Ganska snabbt insåg jag hur mycket jag brann för mitt yrke och ville utveckla det till någonting mer då det inte fanns så bra produkter på markanden med kvalite. Som tur var hittade jag ett riktigt bra märke som jag fastnade för direkt och har jobbat med det sen dess. Nail Selection är ett familjeägt Tyskt märke som erbjuder bland det högsta kvaliten man kan hitta. Gele,Akryl samt glasfiber i alla olika viskositeter just för du ska hitta din favorit att jobba med. Med tiden insåg jag också att ett märke inte har allt därför har jag utökat min verksamhet med även andra märken som jag tycker om. I shoppen finns nu även Fantasy Nails från Spanien, Enailcuture från USA , Gel Bottle från England och mer är på ingång. Dessutom har vi tagit in även fransprodukter så allt finns på ett och samma ställe. 

  I webb shoppen kan du lägga in din order och få den skickad till dörren med Dhl eller plocka upp själv. Självklart går det alldeles utmärkt att komma in till butiken direkt och handla. För visst vill man klämma,känna,prova. Du är alltid välkommen men kolla öppettiderna innan på min hemsida www.vackranaglar.com 

  Eftersom detta är en Proffs shop behöver du ett inlogg för att se priser samt kunna beställa. För inlogg vänligen maila mig dina uppgifter med följande Diplom,namn,e mail,tel nummer,pers/org nummer samt företags namn om så finns till  vackranaglar@hotmail.com så lägger jag upp ett konto. 

  Hoppas du ska trivas med våra produkter och allt kul det har att erbjuda dig ! Kram Keit 

  Här kan du köpa Gel Bottle !

  Vi erbjuder Utbildningar

  Vi säljer allt för Fransar